Betalda undersökningar

När man letar efter sätt att tjäna extra pengar på så finns det många metoder online. Det här är bekvämt för det betyder att du kan få en extra inkomst om du bara har en dator och internetuppkoppling. En av dessa metoder är betalda undersökningar som går ut på att du svarar på frågor från olika företag och organisationer. Men kan man verkligen tjäna några pengar på dessa undersökningar? Svaret på denna fråga beror litegrand på vem du är, hur mycket tid du har, och vilka undersökningar som du får fatt i.

Så går det till
Rent praktiskt så fungerar de här undersökningarna på så vis att du får ett visst antal frågor som du ska svara på. Du behöver inte sitta och skriva långa förklaringar eftersom betalda undersökningar brukar vara i multiple choice format. Detta innebär att du ska kryssa för det svarsalternativ som stämmer bäst. I början kanske du lägger ner tid på att fundera på dina svar men ju fler undersökningar som du fyller i, ju bättre blir du på att välja rätt och snabbt gå vidare. Det finns olika längd på undersökningar och vissa måste man sitta någon timme med, medan andra kan vara klara på en kvart. Man tjänar förstås mindre på de snabbare varianterna men det går kanske så pass snabbt att man hinner fler och därmed får in mer än om man sitter med längre frågeformulär.

Hur mycket kan man tjäna?
Det finns de som drar in flera tusen kronor per månad för att svara på frågor online. Nu är det dock viktigt att inse att det här kräver viss kunskap och insikt. Om man själv söker efter undersökningar så kan man stöta på allt möjligt och det tar tid innan man förstår vad som är seriöst och vad som inte alls leder till något betalt arbete. Dessutom är det ju begränsat hur många undersökningar som finns för den svenska marknaden. Om man verkligen vill tjäna pengar på detta så kan det löna sig att även delta i engelskspråkiga undersökningar från USA. Många av dessa godtar att man kommer från ett annat land så länge som man kan ta emot betalningar med PayPal eller en liknande metod.

Om man bara sitter någon halvtimme per dag så ska man vara glad om man nosar upp en undersökning som faktiskt ger betalt. Det krävs lite mer research och vana för att man ska hamna på flera tusenlappar per månad. De allra flesta tjänar mycket mindre och ger till sist upp för att de inte orkar hålla på och leta.

Betala för betalda undersökningar
Om man vill spara tid så kan man betala för att få undersökningarna skickade direkt till ens email. Att betala för betalda undersökningar kan kännas märkligt men faktum är att de som är seriösa gör just detta. Då du får hjälp med research så att de undersökningar du får är precis till för dig och dessutom ger betalt så kan du utnyttja den tid du har till jobbet på ett effektivt sätt. Om du vill använda dig av flera olika företag som samlar undersökningar som betalar så ska du bara noggrann med att de inte använder sig av samma bas av uppdrag så att du inte betalar för tjänsten på flera ställen i onödan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× tre = 9

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>